I: Lampile Diamond sunt lampi contrafacute?
R: Nu - lampile Diamond sunt lampi fabricate de catre diversi producatori agreati de catre fabricantul videoproiectoarelor.
I: Care este diferenta dintre o lampa originala si o lampa Diamond?
R: Singura diferenta intre o lampa originala si o lampa Diamond intervine la calitatea materialelor folosite la fabricarea soclului. La lampile Diamond se folosesc materiale de o calitatea mai mica raportat la calitatea materialelor folosite la fabricarea lampilor originale, insa becul este acelasi in ambele cazuri.
I: Cum identificam o lampa contrafacuta?
R: In general, lampile contrafacute poarta marca AM pe unul dintre codurile inscriptionate pe spate. Producatorii de lampi originale vor incerca intotdeauna sa-si protejeze produsele prin marcaje corespunzatoare. Pentru a avea certitudinea ca ati achizitionat un produs original, puteti sa ne contactati - noi vom verifica datele si vom instiinta producatorii, astfel incat, pe viitor, sa restrangem fenomele de acest tip.
I: Care sunt riscurile daca folosim o lampa contrafacuta?
R: Luminozitate scazuta
Imagine de proasta calitate
Durata de viata mai scurta a lampii si, implicit, costuri mari de utilizare a videoproiectorului
Expunerea la riscuri inutile (defectiuni minore care pot degenera si cauza probleme de alta natura, pana la supra incalzire, topirea soclului etc.)